topik
Max tumpukan
Milarian Indéks Tutup Kurung pikeun Bracket Muka Dibéré dina Babasan
Rancang tumpukan anu ngadukung getMin () dina O (1) waktos sareng O (1) rohangan tambahan
Susun tumpukan nganggo recursion
Hapus unsur tengah tumpukan
Asihan Asép Sunandar Sunarya nganggo Tumpukan
Susun tumpukan nganggo tumpukan samentawis
Balikkeun tumpukan tanpa nganggo rohangan tambahan dina O (n)
Asihan gelembung nganggo dua Tumpukan
Cacah subarray dimana tempat kadua pangluhurna aya sateuacan anu pangluhurna
Milarian bédana maksimum antara unsur kénca sareng katuhu anu langkung caket
Cabut kurung tina senar aljabar ngandung + sareng - operator
Ngalaksanakeun tumpukan nganggo antrian tunggal
Bentuk Jumlah Minimal Tina Runut Runut
Pola Kajadian ngagunakeun tumpukan
Iterative Postorder Traversal Nganggo Dua Tumpukan
Tumpukan Permutations (Pariksa upami susunan anu tumpukan permutasi sanés)
Tumpukan dumasar Asép Sunandar Sunarya
Nyukcruk Unsur maksimum ayeuna dina tumpukan
Metoda Iterative pikeun milarian karuhun tangkal binér anu dipasihkeun
Pariksa naha elemen tumpukan aya dipasing-pasing
Identipikasi sareng Cirian Parentés Anu Teu Tiasa dina Ekspresi
Pembalikan Kurung Minimum
Balikkeun Jumlah Nganggo Tumpukan
Pariksa naha Dua Babasan Kalayan Kurung Sarua
Min tumpukan
Ngalaksanakeun Stack ngagunakeun Antrian
Evaluasi Éksprési Aritmatika
Produk Maksimum tina Indéks Salajengna Langkung kénca sareng Katuhu
Pariksa Parenthes Seimbang dina Babasan
Evaluasi Éksprési Postfix
Balikkeun tumpukan Ngagunakeun Recursion
Milarian naha Ékspresi gaduh Duplikat Parentés atanapi Henteu
Kumaha Ngalaksanakeun Tumpukan Nganggo Prioritas Antrian atanapi Tumpukan?
Menara Iterative of Hanoi
Kumaha Efisien Ngalaksanakeun k Stacks dina Asép Sunandar Sunarya?
Milarian Jerona Maksimum Parentés Anu Sarang dina String
Évaluasi Évaluasi
Kumaha Cara Nyiptakeun Tumpukan Guguritan?
Masalah Span Simpenan
Milarian Jumlah Maksimal Kamungkinan Sarua tina Tilu Tumpukan
Nyetak Salajengna Jumlah Langkung tina patarosan Q
Pariksa naha Array nyaéta Stack Sortable
Balikkeun a String ngagunakeun tumpukan
Jumlah NGE di Katuhu
Ekspresi saimbang sareng Panggantian
Dékode String
Recursion
Awalan kana Konversi Paripurna
Postfiks ka Konversi Infiks
Awalan kana Konversi Postfix
Postfix kana Konversi Prefiks
Backspace String Bandingkeun
Translate »