topik
Range Sum Query 2D - Solusi Leetcode anu teu bisa dirobah
Milarian Unsur Rentang Pangleutikna tina k Daptar
Angka Nomer Langkung Luhur atanapi Handap II
Jumlah maksimum pasangan kalayan bédana khusus
Jumlah maksimum jalur dina Segitiga Nomer Katuhu
Jumlah maksimum ruas panjang a, b sareng c
Jumlah salajengna maksimal sapertos henteu aya tilu anu berturut-turut
Cacah sadayana saatosna gaduh produk kirang ti K
LCS (Terpanjang Umum Terasna) tina tilu senar
Teras Terusan Terpanjang
Runut tina panjang anu dipasihkeun dimana unggal unsur langkung ti atanapi sami sareng dua kali samemehna
Milarian panjang oray panjang maksimum
Jumlah minimum perkalian nomer n
Cacah cara pikeun ngahontal tangga ka-n nganggo léngkah 1, 2 atanapi 3
Jalan Minimum Jumlah dina Segitiga
Cacah bahkan sekuen binér panjang kalayan jumlah anu sami tina babak kahiji sareng kadua
Panurunan anu pangpanjangna sapertos anu ngabédakeun antara anu caket nyaéta salah
Jumlah jalur maksimum dina segitiga
Jalur kalayan nilai rata-rata maksimum
Produk maksimal tina paningkatan saterusna
Nyitak Ranté Panjang Maksimum Pasangan
Nyitak n istilah Newman-Conway Sequence
Nyetak dirobih larik saatos ngaéksekusi paréntah tambihan sareng pangirangan
Runut Newman-Conway
Urutan Moser-de Bruijn
Range Queries pikeun Pangambungna Bracket Pangpanjangna
Asép Sunandar Sunarya dirobah Asép Sunandar Sunarya saatos sababaraha operasi ningkatna rentang rentang
Jumlah indéks kalayan unsur anu sami dina rentang anu ditangtoskeun
Terusna Bitonic Pangpanjangna
Runut Golomb
Newman – Shanks – Williams perdana
Bedana Asép Sunandar Sunarya | Permintaan pembaruan rentang dina O (1)
Algoritma Pager Lukisan
Asép Sunandar Sunarya binér saatos M range toggle operasi
Kisaran waktos konstan nambihan operasi dina larik
Cacah Prima dina Jajaran
Nyetak nomer Fibonacci dina urutan anu terbalik
Nyetak sekuen Fibonacci nganggo 2 variabel
Pamundut dina XOR tina pembagi ganjil pangageungna
Ngitung nCr% p
Motong Rod
Babagian pasangan pangageungna pangageungna
Pamundut pikeun GCD tina sadaya nomer tina larik kecuali unsur dina kisaran anu ditangtoskeun
Pilarian naha kapal selam dina bentuk gunung atanapi henteu
Rata tina jajaran
Subset ku jumlah anu tiasa dibagi ku m
Pariksa naha aya dua interval anu tumpang tindih diantara set interval anu ditangtoskeun
Kisaran jumlah query tanpa apdet
Subset Jumlah Masalah dina rohangan O (jumlah)
Masalah Babaturan Babaturan
Masalah Tambang Emas
Masalah ubin
Koefisién Permutasi
Pangpanjangna Ngaronjat Teraskeun
Koefisién Binomial
Waktos Pangsaéna kanggo Mésér sareng Ngajual saham
Jumlah Terakhir Ngaronjat Pangpanjangna
Partisi Palindrome
Program pikeun masalah Sasak sareng Obor
Masalah Parentésisasi Boolean
K jumlah maksimal tindih sub-susunan anu caket
Kumaha nyetak jumlah maksimum A nganggo opat konci anu dipasihkeun
Kumpulkeun titik maksimum dina kisi nganggo dua traversal
Transformasi beurat maksimum hiji senar
Masalah Wrap Kecap
Masalah Partisi Pelukis
Jumlah Subarray Maksimal kaasup unsur-unsur tinangtu
Masalah Keypad Nomer Handphone
Subarray bitonic maksimum
Sub-matriks segiempat anu panggedéna kalayan jumlah anu sami tina 1 sareng 0
Solusi DP Dioptimalkeun Spasi pikeun 0-1 Masalah Knapsack
Nyetak kurung dina Masalah Perkalian Ranté Matrix
Ukuran Subarray Kalayan Jumlah Maksimum
Jumlah minimum luncat pikeun ngahontal tungtung
Jumlah jalur palindromik dina matriks
Sub-matrix persegi panjang pangageungna anu jumlahna 0
Jumlah sagi opat maksimal dina matriks 2D
Jumlah Maksimum Ningkatkeun Teraskeun
Pangalusna Subarray Kontinyu Pangageungna
Gandeng Ranté Matrix
Nomer Super Goréng
Dipisahkeun Pasangan Ngitung
Masalah Knapsack
Dékode
Terusna Palindromik Pangpanjangna
Target Jumlah
Teras Umum Terpanjang
Perampok Rumah
Partisi Palindrome
Anyar 21 Kaulinan
Bédana Akibat
climbing tangga
Masalah subset
Nomer Goréng
Dasar Programming Dinamis
Masalah Ngarobih Koin
Translate »