topik
Operasi Hapus Minimum pikeun ngadamel sadaya Unsur Asép Sunandar Sunarya Sarua
Jarak Maksimum Antara Dua Kajadian Unsur Sarua dina Asép Sunandar Sunarya
Kelompok Sababaraha Kajadian Unsur Asép Sunandar Sunarya ku kajadian Kaditu
Subarray pangleutikna kalayan k Angka Béda
Milarian Pangageungna d dina Array sapertos a + b + c = d
Swap minimum diperyogikeun pikeun nyandak sadaya unsur kirang ti atanapi sami sareng k babarengan
Milarian top tilu anu diulang dina susunan
Asihan nganggo fungsi hash sepele
Milarian duplikat dina susunan anu parantos aya nalika unsur-unsur henteu diwatesan ku jajaran
Pariksa naha Asép Sunandar Sunarya ngandung bilangan bulat anu caket sareng duplikat anu diijinkeun
Jumlah f (a [i], a [j]) tina sadaya pasangan dina susunan bilangan bulat
Cacah tina pasangan indéks kalayan elemen anu sami dina susunan
Milarian Jumlah sadaya jumlah sub-susunan unik pikeun Asép Sunandar Sunarya tinangtu
Subarray pangpanjangna henteu ngagaduhan langkung ti elemen K anu béda
Bedana maksimal mungkin tina dua subset tina susunan
Operasi minimum pikeun ngajantenkeun sadaya elemen sami dina susunan
Milarian subarray kalayan jumlah anu dibéré (Nanganan Nomer Negatif)
Panjang subarray panggedéna kalayan elemen padeukeut
Cacah jumlah triplet kalayan produk anu sami sareng jumlah anu dibéré
Bédana maksimum antara indéks kahiji sareng panungtung unsur dina susunan
Milarian salah sahiji ti sababaraha unsur ngulang dina read only array
Milarian elemen anu aya dina rangkay kahiji sareng sanés kadua
Pariksa Palindrome saatos unggal Query ngagentos karakter
Bédana antara frékuénsi luhur sareng sahenteuna dina hiji Asép Sunandar Sunarya
Milarian opat unsur anu jumlahna kana nilai anu tangtu (Hashmap)
k-th unsur leungit dina ningkatkeun sekuen anu teu aya dina sekuen anu ditangtoskeun
Kumaha carana mariksa naha dua sét anu parantos disjoint?
Pariksa naha susunan anu dikandung ngandung unsur duplikat dina jarak k jarakna saling
Pariksa naha dua susunan sami atanapi henteu
Masangkeun sareng produk anu dipasihkeun
Subarray kalawan 0 jumlah
Milarian elemen anu leungit tina jajaran
Unsur munggaran kajadian k kali dina rangkéan
Nyetak sadayana kapal selam sareng 0 jumlah
Ngandung Duplikat
Cacah Substrings kalayan jumlah anu sami tina 0, 1s sareng 2s
Subarray panggedéna kalayan jumlah anu sami tina 0s sareng 1s
Jumlah henteu tumpang tindih tina dua sét
Milarian sadaya pasangan (a, b) dina larik sapertos a% b = k
Cacah subarray kalayan jumlah anu sami sareng 1 sareng 0
Pamundut Substring Palindrome
Elemen anu kedah ditambihan sahingga sadaya unsur tina jajaran aya dina susunan
Cacah subarray anu gaduh total unsur anu sami sareng aslina
Program runtuyan Cuckoo
Subarrays kalayan elemen anu béda
Cacah quadruples tina opat susunan anu jumlahna sami sareng nilai x
Cacah pasangan tina dua daptar anu kakait anu jumlahna sami sareng nilai anu ditangtoskeun
Milarian jumlah unsur anu henteu ngulang deui (béda) dina hiji rangkéan
Milarian unsur anu béda anu umum pikeun sadaya jajaran matri
Angka kalayan frékuénsi prima langkung ageung tibatan atanapi sami sareng k
Ngarobih susunan kana bentuk diréduksi
Milarian pasangan kalayan jumlah anu dibéré sapertos yén unsur pasangan aya dina jajaran anu béda
Unsur umum dina sadaya jajaran matri anu ditangtoskeun
Milarian sadaya jajar permutasi tina jajaran anu parantos ditangtoskeun dina matriks
Dibikeun dua susunan anu teu disortir mendakan sadayana pasangan anu jumlahna x
Susun unsur dumasar kana frékuénsi
Milarian unsur pangulangan anu munggaran dina rangkéan wilangan bulat
Cacah barang-barang anu biasa pikeun daptar tapi harga anu béda
Jumlah minimum langganan kalayan elemen anu béda
Span pangpanjangna sareng Jumlah anu sami dina dua Asép Sunandar Sunarya
Milarian Jumlah Pagawé Dina unggal Pagawé
Unsur Pangleutikna Diulang Persis K Times
Unsur Béda K-th dina Asép Sunandar Sunarya
Frékuénsi kumulatif Jumlah unggal Unsur dina Asép Sunandar Sunarya
Kecap Kelompok Sarua Sarupaning Karakter
Unsur anu Henteu Mimiti
Kecap Anu Kalolobaan Diulang Dina Runut Runut
Nyitak Sadaya Unsur Anu Béda tina Asép Sunandar Sunarya Integer
Pasangan Nilai Negatif Positip dina Asép Sunandar Sunarya
Ngaleungitkeun Jumlah Minimal Unsur Sapertos Anu Henteu Aya Unsur Umum Anu Ayana dina Kadua Asép
Karakter kajadian maksimum dina senar
Cacah Pasangan Ku Jumlah Anu Dihaturkeun
Unsur Paling Sering dina Asép Sunandar Sunarya
Milarian Pasangan sareng Produk Anu Hadé pisan dina Asép Sunandar Sunarya
Subarray pangleutikna Kalayan Sadaya Kajadian Unsur Paling Sering
Milarian Angka K (atanapi Paling Sering) dina Aliran
Unsur Frékuénsi Langkung Lanjut
Ngarobih Asép Sunandar Sunarya kana Permutasi Angka Tina 1 ka N
Translate »