topik
Swap minimum pikeun ngajantenkeun urutan ningkat
Jumlah jumlah anu langkung alit sareng langkung ageung
Susun Asép Sunandar Sunarya sapertos arr [i]> = arr [j] upami abdi bahkan sareng arr [i] <= arr [j] upami kuring ganjil sareng j <i
Asép Sunandar Sunarya
Panjang Maksimum Subarray Diulang
Cacah sapasang sareng Jumlah Sum
Bédana maksimum antara frékuénsi dua unsur sapertos unsur anu ngagaduhan frékuénsi langkung ageung ogé langkung ageung
Sadaya Triplet Unik anu Jumlahna dugi ka Nilai Anu Dipasihkeun
Subarray pangpanjangna Gaduh Jumlah 1s Hiji Langkung Langkung tina Count 0
Asép Sunandar Sunarya Maksimum tina Dua Asép Sunandar Sunarya anu ditangtukeun Ngajaga Pesenan Sarua
Cacah Subarray sareng Unsur anu sami sareng ganjil
Susun Asép Sunandar Sunarya Sapertos arr [i] sami sareng i
Pisahkeun 0s sareng 1 dina Array
Jumlah Maksimal Coklat Kanggo Disebarkeun Sarua Diantara k Murid
Angka Berturut Maksimal Hadir dina Asép Sunandar Sunarya
Pindahkeun sadaya elemen négatip ka hiji sisi array
Pamundut Jumlah Unsur Anu Béda dina Subarray
Patarosan ngeunaan Probabilitas Nomer Bahkan atanapi Ganjil dina rentang anu parantos dipasihkeun
Jumlah Nomer Tanpa Digit Diulang dina Kisaran
Range Minimum Query (Dékomposisi Akar Kuadrat sareng Tabel Sparse)
Range Sum Query nganggo Sparse Table
Cacah sareng Toggle Query dina Binary Array
Patarosan pikeun Nilai Desimal Subarrays tina Asép Sunandar Sunarya Binér
Maksimalkeun Pungsi Unsur Ngagunakeun Asép Sunandar Sunarya Lain
Pilarian naha susunan hiji subset tina susunan sanés
Nyitak sadaya triplet dina susunan anu diurutkeun anu ngawangun AP
Milarian jumlah pasangan dina susunan sapertos XOR na nyaéta 0
Dibikeun Asép Sunandar Sunarya Pasangan Pilari sadayana Pasangan Simétri di dinya
Milarian sadayana triplet kalayan jumlah nol
Ngahasilkeun sadaya susunan anu tiasa diurutkeun tina unsur alternatip tina dua susunan disusun
Array Queries pikeun ngalikeun ngagantian sareng produk
Pariksa dina larik binér nomer anu diwakilan ku subarray ganjil atanapi bahkan
Pamundut pikeun itung unsur-unsur susunan kalayan nilai-nilai dina kisaran anu ditangtoskeun
Produk rentang dina Asép Sunandar Sunarya
Palindrome Permutation
Susun susunan numutkeun Urutan anu ditetepkeun ku Asép Sunandar Sunarya sanés
Campur bilangan bulat 2n salaku a1-b1-a2-b2-a3-b3 - .. bn tanpa nganggo rohangan tambahan
Unsur anu caket dina susunan
Pangwangunan Paningkatan Terpanjang Terpanjang (N log N)
Maksimalkeun peunteun béda anu padeukeut dina susunan sirkular
Partisi tilu arah tina susunan dina kisaran anu ditangtoskeun
Pariksa naha X tiasa masihan parobihan ka unggal jalma dina Antrian
Nyusun ulang susunan anu sapertos 'arr [j]' janten 'i' upami 'arr [i]' nyaéta 'j'
Salajengna panjangna maksimum sareng bédana antara unsur anu caket boh dina 0 atanapi 1
Ganti dua nilai anu sami sareng sareng hiji anu langkung ageung
Milarian susun anu diurutkeun ukuran 3 dina waktos linier
Subarray Produk Maksimum
Ngarobih susunan kana mode Zig-Zag
Susun susunan sapertos elemen indéks anu langkung alit sareng elemen indéks ganjil langkung ageung
Ngasingkeun nomer anu bahkan ganjil
Milarian Minimal Dina Asép Sunandar Sunarya Diputar
Mindahkeun sadaya unsur négatip pikeun mungkas dina urutan kalayan rohangan tambahan diidinan
Susun susunan sapertos anu bahkan diposisikan langkung ageung tibatan ganjil
Gandakan unsur kahiji sareng ngalih nol dugi ka akhir
Cabut duplikat tina susunan anu diurutkeun
Produk tina susunan kecuali diri
Mimiti leungit positip
Milarian jarak minimum antara dua nomer
Cacah pasangan tina dua susunan anu diurutkeun sami sareng nilai x
Milarian subarray kalayan rata-rata sahenteuna
Milarian nilai bilangan bulat positip pangleutikna anu teu tiasa diwakilan salaku jumlah tina sagala bagian tina susunan anu ditangtoskeun
Milarian jumlah minimum operasi ngagabung pikeun ngajantenkeun palindrome larik
Ngaleutikan bédana maksimum antara jangkung
Milarian subarray rata-rata maksimum k panjangna
Milarian bédana minimum antara dua elemen naon waé
Cacah léngkah minimum pikeun kéngingkeun larik anu dipikahoyong
Ngabagi Asép Kana Pasangan Kalayan Jumlah Dipisahkeun ku K
Cacah Unsur Anu Béda dina Unggal Jandéla Ukuran K.
Cacah Langganan Anu Béda Jumlahna
Milarian Tilu Unsur Tina Béda Tilu Rarangkén Anu Éta a + b + c = jumlah
Pangpanjangna Ngaronjatkeun Akherat
Itung Pasangan Anu Produkna Ayana Asép Asép
Ngagabungkeun interval anu tumpang tindih
Median tina Dua Asép Sunandar Sunarya
Subarray Produk Maksimum
Milarian Maksimum Minimum kanggo Unggal Ukuran Jandéla dina Asép Sunandar Sunarya
Awalan Pangpanjangna Biasa Nganggo Kecap ku Kecocokan Kecap
Ukuran Minimum Subarray Jumlah
Simpang Dua Jajaran
Milarian Unsur dina Asép Sunandar Sunarya Diputer
Subarray Produk Maksimum
3 Jumlah
Milarian Nomer Duplikat
Jumlah Maksimum 3 Subrays Non-Tumpang tindih
Jumlah Indéks Minimal Dua Daptar
Pamisah Asép Sunandar Sunarya Kana Salajengna
Milarian Unsur Duplikat
Milarian Hiji-hijina Unsur Repetitive Antawis 1 dugi N-1
Milarian K elemen pangdeukeutna
Luncat Kaulinan
Kombinasi Jumlah
Milarian dina Asép Sunandar Sunarya Diputer
Subarray maksimum
Ngageser Jandéla Maksimum
Hapus Sareng Kéngingkeun
Panjang tina Pangambung Terpanjang Fibonacci
Interval Ngahijikeun
Versi Bad Mimiti
Indéks Puncak dina Array Gunung
4Jumlah
Nyiptakeun Jumlah Maksimum
Gelar susunan
Rekonstruksi Barisan ku Jangkungna
Milarian Lebetkeun Posisi
Milarian Unsur Puncak
Jumlah Segitiga Sah
Kakuatan Dua
Jumlah subarray ukuran maksimum sami k
Unsur anu langkung ageung salajengna
Kira Kecap
Nomer Leungit
Ngagabung Asép Sunandar Sunarya
Partisi Sarua Subset Jumlah
Beurat Batu Terakhir
Warna Asihan
Puterkeun Asép Sunandar Sunarya
Jumlah Subarray Sarua k
Infiks kana Postfix
Antrian Bunderan
Dibikeun susunan anu diurutkeun sareng nomer x, milari pasangan dina susunan anu jumlahna paling caket kana x
Pilarian kapal selam anu jumlahna sami sareng nomer X anu ditangtoskeun
Susun Nomer Even sareng Odd sapertos Odd sumping saatos Even
Jumlah minimum Operasi Ngahiji pikeun nyieun Array Palindrome
Bentuk Jumlah Minimal tina Urutan Anu D sareng I's
Span pangpanjangna kalayan Jumlah anu sami dina dua Binary Arrays II
Milarian Subarray tina panjang anu dipasihkeun ku Rata-rata Least
Milarian Nol janten Flip sahingga Jumlah Urutan 1's Maximized
Ngagabungkeun Asép Sunting K sareng Cetak Kaluaran Diurutkeun
Milarian Unsur Minimum dina Asép Sunandar Sunarya sareng Diputer
Milarian titik dimana fungsi anu ningkat sacara monoton janten positip munggaran
Nyitak sadaya Kombinasi Kamungkinan Unsur Sunda dina Asép Sunandar Sunarya anu ukuran N
Unsur Susun dumasar Frékuénsi II
Jual Beli Jual kanggo Maksimalkeun Kauntungan
Ngagabungkeun interval tumpang tindih II
Jumlah Subarray Maksimum nganggo Divide and Conquer
Masalah Nyortir Pancake
Pancake Nyortir
Susun Nomer anu dibéré pikeun Ngabentuk Nomer II pangageungna
Palaksanaan Iterative tina Urut Gancang
Ngacak a Asép Sunandar Sunarya
Milarian Baris kalayan Jumlah Maksimum 1's
Nyortir K Asép Sunandar Sunarya
Produk Maksimum Subarray II
Subarray pangageungna kalayan Jumlah Sarua 0 sareng 1 urang
Milarian dua Angka kalayan Kajadian Ganjil dina Asép Sunandar Sunarya
Jumlah Maksimum Ningkatkeun Teraskeun
Ngalaksanakeun Dua Tumpukan dina Array
Jumlah Unsur Leutik di Sisi Katuhu
Ningkatkeun Terasna Panjang tilu sareng Produk Maksimum
Unsur Némbongan langkung ti N / K kali dina Asép Sunandar Sunarya
Milarian Unsur Puncak tina Asép Sunandar Sunarya
Nyusun ulang Jumlah Positip sareng Negatip Alternatipna dina Asép Sunandar Sunarya
Milarian Angka Pangulangan Maksimum dina Asép Sunandar Sunarya
Tug Perang
Wisata Sirkular Kahiji pikeun Didatangan sadayana Petrol Bunks
Cacah Triangles Mungkin
Jumlah Subarray Maksimum Edaran
Opat Unsur anu Jumlah anu Dipasihkeun
Panjang Maksimum Pasangan Ranté
Milarian Pasangan sareng Bédana Anu Dipasihkeun
Masalah Partisi
Masalah Selebritis
Milarian Hasil Diurutkeun tina ukuran 3
Subarray sareng Jumlah
Unsur Maksimum dina Asép Sunandar Sunarya anu Ngaronjat teras Ngirangan
Cacah Léngkah Minimum Pikeun Meunangkeun Asép Sunandar Sunarya
Milarian Unsur anu Leungit tina Asép Sunandar Sunarya
Susun ulang tina Asép Sunandar Sunarya dina Wangun Minimum Minimum
Subarray sareng Teraskeun
Ngahijikeun Dua Asép Sunandar Sunarya
Cacah Triplet Kalayan Jumlah Kurang tina Nilai Anu Dipasihkeun
Susun Asép Asép Nganggo Indéks Anu Dikeunakeun
Unsur Langkung Hadé dina Asép Array
Ngagabungkeun Dua Susun Asép
Nyusun ulang Array Numutkeun kana indéks anu dibéré
Milarian Titik Maneuh dina Asép Sunandar Sunarya
Milarian Unsur Nganggo Pilarian Binér dina Asép Sunandar Sunarya
Milarian Triplet dina Asép Sunandar Sunarya Sareng Jumlah Anu Dipasihkeun
Pariksa naha Unsur-unsur Array padeukeut
Milarian Duplikat dina Asép Sunandar Sunarya dina Cara Paling Cekap
Urut 0 1 sareng 2 s dina Array
Milarian Pamimpin dina Asép Sunandar Sunarya
Nomer Positip Pangleutikna Leungit dina Asép Sunandar Sunarya
Milarian K Panjang Subarray Rata-rata Maksimum
Milarian Pythagorean Triplets ti Asép Sunandar Sunarya
Mindahkeun Sadayana Nol ka Akhir Asép Sunandar Sunarya
Milarian Jarak Minimal Diantara Dua Nomer dina Asép Sunandar Sunarya
Puterkeun Gambar ku 90 derajat
Cacah Jumlah Kajadian dina Asép Sunandar Sunarya
Jumlah Maksimum Unsur Henteu Berturut
Milarian Angka Leutik Pangleutikna dina Asép Sunandar Sunarya
Unsur Ulang Kahiji
Gandakan Sateuacana sareng Salajengna
Teka-teki Array Produk
Milarian Sadaya Pasangan Sareng Bédana Anu Dipasihkeun
Milarian sadaya Unsur Umum dina Dibéré Tilu Asép Sunandar Sunarya
Milarian Angka Pangulangan anu munggaran dina Asép Sunandar Sunarya
Nyitak Sadaya Unsur Anu Bébas dina Asép Sunandar Sunarya
Beda maksimum antara dua unsur sapertos unsur anu langkung ageung saatos langkung alit
Unsur mayoritas
Milarian Unsur Pangleutikna Kahiji sareng Kadua
Milarian Nomer Anu Janten Janten ganjil dina Array
Urut Unsur ku Frékuénsi Kajadian
Milarian Nomer Anu Leungit
Milarian Unsur Anu Langkung Hadé sareng Anu Leutik
Pangalusna Subarray Kontinyu Pangageungna
Balikkeun Asép Sunandar Sunarya
Milarian Triplet Anu Jumlah Kana Nilai Anu Dipasihkeun
Milarian pasangan unsur tina susunan anu jumlahna sami sareng nomer
Translate »